Uniós támogatásból új eszközök beszerzése valósult meg a CENTRUM Jászapáti Kft-nél
 
A CENTRUM Jászapáti Kft 2002-ben alakult, kereskedelmi egységei közül a legnagyobb az Agrocentrum Áruház, ahol mezőgazdasági alapanyagok, vetőmag, műtrágya, növényvédő szer, illetve mezőgazdasági gépek, gépalkatrészek értékesítése folyik kis- és nagytételben egyaránt.
 
A Kft. által 2011-ben benyújtott GOP-2.1.1-11/A kódszámú mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai fejlesztése tárgyú pályázatunkkal kapcsolatban 2012-ben került sor szerződéskötésre. Az „Eszközbeszerzés a CENTRUM Jászapáti Kft. Agrocentrum Áruházában” című pályázatban szereplő eszközök az áruház raktárában található gépalkatrészek, vasanyagok, nagykiszerelésű műtrágyák és vetőmagok mozgatására alkalmasak. A beszerzés a termékskála szélesítését is magával hozza, a beszerzett új eszközök segítségével nagyobb kiszerelésű műtrágyát, növényvédőszert tudunk raktározni, mozgatni, értékesíteni.
 
A beruházás megvalósítása 2012 áprilisában fejeződött be, és az Új Széchenyi Terv, Gazdaságfejlesztési Operatív Programon belül az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával jöhetett létre.
 
A fejlesztés megvalósulása után is keressük azokat a lehetőségeket, melyek segítségével a tevékenységüket fejleszteni, korszerűsíteni, a termékválasztékot pedig folyamatosan bővíteni tudjuk.
 
Bővebb tájékoztatás kérhető:
Földiné Gulyás Rozália
06-57/441-158
  
  
 
 

GOP-2.1.1-11/A
Pályázó neve:
CENTRUM Jászapáti Kft.
Projekt megnevezése:
Eszközbeszerzés a CENTRUM Jászapáti Kft. Agrocentrum Áruházában
Kitörési pont:
Vállalkozásfejlesztési Program
Pályázat neve:
Mikro- és kis- és középvállalkozások technológia fejlesztése
Megítélt összeg:
15 042 000 Ft
Támogatás aránya:
40 %
Támogatási döntés dátuma:
2012.03.02.
A projekt célja:
Az „Eszközbeszerzés a CENTRUM Jászapáti Kft. Agrocentrum Áruházában” című pályázatban szereplő eszközök az áruház raktárában található gépalkatrészek, vasanyagok, nagykiszerelésű műtrágyák és vetőmagok mozgatására alkalmasak. A beszerzés a termékskála szélesítését is magával hozza, a beszerzett új eszközök segítségével nagyobb kiszerelésű műtrágyát, növényvédőszert tudunk raktározni, mozgatni, értékesíteni.
Projekt időtartama
2011.12.03.-2012.04.13.
 
Irányító Hatóság: Nemzeti Fejlesztési Ügynökség Gazdaságfejlesztési Operatív Program
www.nfu.hu
 

 (c) Centrum Jászapáti Kft.
(c) Com&Com2005 Bt, Bagi László 2010, 2013